Lokaal cadeau Apeldoorn

Op zoek naar een leuk verjaardagscadeau, housewarmingcadeau, afscheidscadeau van werk of gewoon om iemand even in het zonnetje te zetten? Dan zijn FIK Kaarsen het perfecte cadeau. Onze kaarsenmakerij is gevestigd en te bezoeken op het creatieve Zwitsalterrein in Apeldoorn.

Probeer bijvoorbeeld voor een leuk kleinigheidje onze Sample Set. Hier kun je drie 'FIKjes' cadeau geven en zelf de geuren kiezen. Onze samples werken ongeveer hetzelfde als een theelichtje maar dan met lekker veel branduren. Op zoek naar een groter cadeautje? Kies dan een van onze geurkaarsen cadeausets uit!

Wat te doen in Apeldoorn?
Ben je lekker een paar dagen op vakantie op de Veluwe? Dan is een bezoek aan onze kaarsenmakerij zeker een aanrader! We laten je graag zien hoe en waar we onze kaarsen maken. Onze Kaarsenwinkel is geopend van woensdag t/m vrijdag van 11:00 - 17:00 uur.

Zwitsalterrein Apeldoorn
In de fabriekspanden van het Zwitsalterrein werd een van de meest iconische geuren van Nederland gemaakt. Na het vertrek van Zwitsal huisvest het huidige Zwitsalterrein allerlei kleine en grote ondernemers. Je vindt hier cultuur, sport en allerlei ambachtelijke ateliers. In de toekomst zal het Zwitsalterrein verder ontwikkeld worden tot een bruisende, creatieve en levendige hotspot van Apeldoorn. Wij kunnen niet wachten! 😊